Interieurbouw

PARTICULIER
Keukens, badmeubelen, tafels en kasten. Het is ons op het lijf geschreven. Onze veelzijdige vakmensen gaan graag voor u aan de slag. Zij vertalen uw wensen in exclusieve producten. Daarbij houden ze zowel de grote lijn als de details scherp in het oog. Zo bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit! 4kante meter combineert een brede ervaring met jarenlang vakmanschap. Met veel plezier doen we waar we goed in zijn en dat ziet u terug in ieder detail. Of het nu gaat om een kast of een keuken.

ZAKELIJK
Van directiekamer tot winkelinrichting. Van archiefkast tot een volledig uitgeruste receptie. Uit hoogwaardige materialen vervaardigen wij in onze moderne werkplaats de meest uiteenlopende interieurs en meubelen, zowel klassiek als modern. Onze vakmensen staan garant voor een goede afwerking en dragen zorg voor een perfecte oplevering, van het door u of ons, gemaakte idee/ontwerp.

HOUTEN VLOEREN
We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan in het leggen van houten vloeren. De vloeren kunnen door ons worden geleverd en gelegd inclusief ondervloer en plinten. Er is een ruime keuze in houtsoorten en uitvoeringen. Doordat wij gebruik kunnen maken van onze werkplaats kunnen wij tevens alle mogelijke dorpels en afwerklijsten maken in de stijl van uw vloer.

Contact

tel: + 31 6 21 220 633
Email: henrico@4kantemeter.nl
Heerderweg 73
8161BL Epe