Timmerwerk

RENOVATIE / RESTAURATIE
Bij renoveren of restaureren wordt een woning, bedrijfspand of monumentaal pand hersteld of gedeeltelijk vernieuwd. Karakteristieke eigenschappen worden gecombineerd met moderne vernieuwingen. Door middel van vakbekwame medewerkers en een persoonlijk aanspreekpunt kan elk project rekenen op de nodige zorg, zowel voor, tijdens als na het project. In toenemende mate zijn wij ook een vertrouwde partner voor woningcorporaties die het onderhoud van huurwoningen aan ons toevertrouwen.

 

AAN- EN VERBOUW
Naast dat een verbouwing veel woonplezier met zich mee brengt, zal ook de waarde van uw huis stijgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer, keuken, dakkapel, erker, aanbouw of andersoortige woninguitbreiding, dan bent u bij de 4kante meter aan het juiste adres! Maar ook voor het herstellen van achterstallig onderhoud en het leggen van bijvoorbeeld een parketvloer kunt u contact met ons opnemen.

 

NIEUWBOUW
Het bouwen van een nieuwe woning, schuur, tuinhuis of bedrijfspand is een spannende gebeurtenis. Wanneer u met 4kante meter bouwt, dan bent u verzekerd van een solide en mooi eindresultaat.

 

HOUTROTHERSTEL
Houtrot kan de kwaliteit en de structuur van gevelelementen en draagconstructies van een gebouw ernstig verzwakken. Is dit ook bij uw woning of bedrijfspand het geval? Houtrotherstel is dan dé oplossing. Zo voorkomt u verdere problemen en voegt u aan uw opstal een duurzame en waardevolle verbetering toe.

 

Contact

tel: + 31 6 21 220 633
Email: henrico@4kantemeter.nl
Heerderweg 73
8161BL Epe